Legal

Ansvarsforhold

Anvendelse af denne hjemmeside, www.meda.dk (”hjemmesiden”), er underlagt følgende vilkår samt gældende dansk lovgivning. Ved at anvende materialet på denne hjemmeside accepterer brugeren uden nogen begrænsning eller betingelser disse vilkår og betingelser og bekræfter, at alle eventuelle aftaler mellem brugeren og Meda AS (”Meda”) erstattes af disse ansvarsforhold. Eventuelle tvister som opstår på grund af eller i sammenhæng med indholdet af denne hjemmeside skal, hvis de ikke løses i mindelighed, afgøres af en dansk domstol. 

Ansvarsfraskrivelse
Meda.dk er lavet af Meda med det formål at give en introduktion til og information om de terapiområder, hvor Meda er aktiv. Information om receptpligtige lægemidler og anvendelsen af disse er kun beregnet for sundhedspersonale. Adgang til denne del af hjemmesiden kræver godkendelse af bruger og log-in. 

Oplysninger om lægemidler må ikke lægges til grund for forebyggelse eller anden medicinsk behandling uden kontakt til og ordination af en læge.. For information om specifikke produkter kontakt Meda (mærkevarer og håndkøbslægemidler) eller den behandlende læge (receptpligtige lægemidler). 

Meda kan ikke drages til ansvar - direkte eller indirekte – for nogen skader, som måtte være konsekvensen af at brugeren har fået adgang til – eller ikke har fået adgang til denne hjemmeside, eller på grund af at brugeren har anvendt tilgængelig information på denne hjemmeside. Meda fraskriver sig alt ansvar for direkte eller indirekte skader, aftalebruds relaterede skader, følgeskader, specifik skade, anden skade, udebleven gevinst og andet tab eller skade uanset årsag.. Denne fraskrivelse gælder også skader på brugerens computerudstyr eller virus, som kan påvirke sådant udstyr. 

Meda kan ikke kontrollere om e-mail til og fra Meda læses eller kopieres af udenforstående. Oplysninger som afgives via hjemmesiden er derfor at betragte som ikke konfidentiel. 

Ophavsret 
Meda har ophavsret til denne hjemmeside. Meda giver brugeren ret til i den udstrækning at kilden anføres, at kopiere materiale, som publiceres på hjemmesiden til privat, ikke-kommerciel brug. Samtlige produktnavne, som nævnes på hjemmesiden, er varemærker som ejes af Meda eller Meda’ licensgivere og samarbejdspartnere. Dette uanset om de er angivet med symbolet ® eller ikke. 

Meda’ målsætning er at hjemmesiden og indholdet skal være aktuelt. Meda er dog ikke ansvarlig for nøjagtigheden af hjemmesidens indhold. 

I øvrigt
Meda forholder sig retten at ændre og/eller opdater politik for personoplysninger og ansvarsforhold når som helst. Den seneste version vil altid være tilgængelig på hjemmesiden. 

Hvis du har spørgsmål om Meda’ ansvarsforhold for hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os via e-mail på adressen info@meda.dk eller telefon 44 52 88 88. Du kan også skrive til os på adressen: Meda AS, Solvang 8, 3450 Allerød, Danmark.