Behandlingsområder

Linicin® 10 min Shampoo

Hurtig og effektiv behandling mod lus – dræber lus og luseæg
Linicin 10 min Shampoo er et lusemiddel, som effektivt dræber lus og luseæg på kun 10 minutter. Linicin 10 min Shampoo skal skylles ud med lunkent vand og anbefales til fint og glat hår. Shampooen er en mild luseshampoo, der er helt fri for parabener. Linicin 10 min Shampoo kvæler lusene og hæmmer udviklingen af luseæg.

Sådan bruger du Linicin 10 min Shampoo
Shampooen skal fordeles i vådt hår, og det er vigtigt at bruge nok. Du skal bruge ca. ½ flaske til skulderlangt hår. Lad shampooen sidde i 10 minutter og skyl derefter ud med lunkent vand.
Genbehandl efter 9-10 dage for at være sikker på at fjerne alle lus.
Du kan bruge dette lusemiddel til børn fra 2 år og opefter. Spørg apoteket eller din læge til råds, hvis du er gravid eller ammer.

Fakta om Linicin 10 min Shampoo
-    En flaske Linicin 10 min Shampoo rækker til ca. 2 behandlinger
-    Anbefales til fint og glat hår
-    Fri for parabener 

Indhold og opbevaring
Linicin 10 min Shampoo indeholder: Vand, cocamidopropylbetain, glyceryllaurat, polyglyceryl-3-caprat, dimethylglutarat, dimethyladipat, laurylglucosid, grapefrugtekstrakt

Linicin 10 min Shampoo fås i 100 ml.

Produktet har 3 års holdbarhed, også  flasken har været åbnet. Linicin 10 min Shampoo skal opbevares ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys. Husk at læse indlægssedlen før brug.

Vigtig information
Linicin 10 min Solution bør ikke anvendes til personer, som er allergiske over for nogle af indholdsstofferne. Hvis du er i tvivl, så test på et lille hudområde først.

Læs mere på luseguiden.dk

Linicin® er medicinsk udstyr. Læs altid indlægssedlen inden brug.