Behandlingsområder

Linicin® 15 min Solution

Fjerner lus og luseæg – helt uden parfume og parabener
Linicin 15 min Solution er effektiv til at fjerne lus og luseæg i håret. Det virker på kun 15 minutter, og kvæler lusenes åndehuller.

Sådan bruger du Linicin 15 min Solution
Linicin 15 min Solution fordeles i tørt hår og anbefales til tykt og krøllet hår. Applikatoren gør det nemt at fordele opløsningen i håret. Sørg for at alt håret er dækket og lad det virke i 15 minutter. Efter behandlingen vaskes Linicin 15 min Solution ud ved at bruge almindelig shampoo først og derefter skylles ud med lunkent vand. Husk at komme shampoo i, inden du tilfører vand. Fjern døde lus og luseæg med tættekammen. Linicin 15 min Solution kan bruges af hele familien og til små børn fra 6 måneder.  Du kan også bruge Linicin 15 min Solution, hvis du ammer eller er gravid. For at sikre at alle lusene er væk, er det nødvendigt at genbehandle efter 9-10 dage.

Fakta om Linicin 15 min Solution

-    En pakke rækker til ca. 2 behandlinger i skulderlangt hår 
-    Lus kan ikke udvikle resistens over for Linicin
-    Fri for parabener 

Indhold og opbevaring
Linicin 15 min Solution indeholder dimethicone, tocopheryl acatate (E-vitamin) prunus armenica og prunus dulcis (abrikoskerne- og mandelolier).  Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn. Sørg for at skrue låget på efter brug.

Linicin 15 min Solution fås i 100  ml.

Vigtig information
Linicin 15 min Solution bør ikke anvendes til personer, som er allergiske over for nogle af indholdsstofferne. Hvis du er i tvivl, så test på et lille hudområde først.

Læs mere på luseguiden.dk

 

 

 

 

 

Linicin® er medicinsk udstyr. Læs altid indlægssedlen inden brug.