Behandlingsområder

VorteFri™ Pen

VorteFri er et middel til smertefri hjemmebehandling af vorter på  hænder og fødder. VorteFri indeholder myresyre, som udtørrer vorten indefra. Efter et stykke tid afstøder kroppen selv vorten, uden at der kommer ar.

VorteFri Pen sikrer præcis påføring og er god til børn og til behandling af en enkelt vorte. VorteFri tørrer med det samme.

Sådan bruger du VorteFri Pen
Læs vejledningen i pakken, inden du bruger VorteFri Pen. Det gør ikke ondt at bruge VorteFri Pen, og det kan bruges på tynd hud. Derfor er VorteFri Pen også velegnet til diabetikere og mennesker med mange vorter. Du kan bruge VorteFri Pen til små børn, men det skal altid påføres af en voksen. I gennemsnit tager det 5-15 behandlinger, før vorten er væk.

Åbn pennen ved at dreje hætten, så en orange farve kommer til syne i indhakket. Træk hætten af og tryk forsigtigt spidsen af pennen mod vorten i ét sekund. Gentag én gang. Behandl vorten på denne måde én gang om ugen, indtil vorten er væk. En pen rækker til ca. 30 behandlinger af én vorte.

Fakta om VorteFri Pen
- Behandl kun én gang om ugen
- I de fleste tilfælde er 4-5 behandlinger nok
- Et klinisk studie viser, at 92 % af alle vorter forsvinder i løbet af 15 behandlinger

VorteFri Pen indeholder myresyre, vand, glycerol og citronolie. Myresyre er en organisk syre, som ligner smørsyre og eddikesyre.

VorteFri Pen indeholder 3 ml.

Vigtig information
Brug aldrig VorteFri Pen på vandvorter, kønsvorter eller vorter i ansigtet.

Myresyre er ætsende, så husk at bruge VorteFri Pen med stor forsigtighed. Påfør VorteFri Pen direkte på vorten og undgå at ramme den friske hud rundt om vorten.

Dæk aldrig vorten med plaster, når du har påført VorteFri Pen.

VorteFri™ er medicinsk udstyr. Læs altid indlægssedlen inden brug.