Behandlingsområder

Dermatix

Dermatix er medicinsk udstyr. Det er en transparent, hurtigtørrende silikonegel, som vedligeholder hudens fugtbalance. Gelen hjælper ved behandlingen af ar som følge af operationer, brandsår eller andre læsioner.  
Det er påvist, at arvævet bliver fladere og blødere og at kløe og ubehag ved arvævet lindres efter behandling med Dermatix. Desuden bliver farveforskellen mellem arret og den sunde hud mindre. Du kan bruge Dermatix gel overalt på huden, også i ansigtet, på led og i hudfolder. Gelen tørrer hurtigt, hvorefter den danner en usynlig film på huden.

- Hjælper ved behandling af ar
- Hurtigtørrende gel
- Er også egnet til børn

Sådan bruger du Dermatix
Læs vejledningen i pakken, inden du bruger Dermatix. Vask det hudområde, der skal behandles, og dup det tørt. Du må kun påføre Dermatix på ren, tør hud. Massér nænsomt en lille mængde Dermatix ind i arret. Hvis du får påført for meget, kan du tørre det overskydende forsigtigt af med en serviet for at undgå pletter på tøjet. Påfør Dermatix en gang om morgenen og en gang om aftenen. Når det er tørt, kan du dække Dermatix med kosmetik.

Vigtig information
Dermatix kan i sjældne tilfælde medføre rødme, smerter eller irritation af huden. Hvis du er i tvivl om disse bivirkninger, skal du kontakte lægen eller apoteket.

Du må ikke bruge Dermatix på åbne eller nye sår.

Dermatix må ikke komme i kontakt med slimhinder og må ikke anbringes omkring øjnene.

Dermatix må ikke anbringes på hud, der er behandlet med andre hudpræparater uden lægens anvisning.

Opbevar Dermatix ved temperatur under 25°C, på afstand af varmekilder og utilgængeligt for børn.

Brug ikke Dermatix efter den udløbsdato, der fremgår af emballagen.  

Indhold
Dermatix indeholder 15 ml og 60 ml.

Dermatix er medicinsk udstyr. Læs altid indlægssedlen inden brug.