Behandlingsområder

Har du problemer med din mave?

Omkring halvdelen af alle danskere oplever, at maven driller nu og da. Maveproblemer som forstoppelse, diarré, sure opstød og halsbrand påvirker ikke bare vores fysiske velbefindende, de går også ud over livskvaliteten.  De fleste mennesker bliver en gang imellem ramt af forstoppelse, diarré, halsbrand og sure opstød. En del oplever så hyppige symptomer, at de regelmæssigt må tage medicin for at afhjælpe problemerne.

Her på siden kan du læse om de forskellige områder inden for kategorien, og du kan få gode råd til, hvordan du bedst kommer dine maveproblemer til livs.

Besøg maveguiden.dk hvor du kan få hjælp til dine maveproblemer, hvad enten du lider af forstoppelse, irriteret tyktarmdiarré eller ufrivillig afføring. Du kan også tjekke din afføringstype, så du har nemmere ved at få løst dit afføringsproblem. Vi ved, at det ikke altid er lige nemt at tale om maveproblemer, derfor har vi oprettet en brevkasse, hvor du har mulighed for at stille store som små spørgsmål.
Brevkassen bliver besvaret af Specialsygeplejerske SD Gerd Johnsen, som er ekspert i afføringsproblemer. Alle spørgsmål bliver besvaret med fuld fortrolighed, og du behøver ikke opfylde dit fulde navn.


 Spørg vores brevkasse, hvis du har maveproblemer