Klorhexidin renser effektivt

Klorhexidin er et kemisk antiseptisk stof, som har kraftig antibakteriel aktivitet. Klorhexidin er både baktericidt (dræber bakterierne) og bakteriostatisk (bakteriehæmmende - hæmmer væksten og delingen af bakterier).


Meda tilbyder flere produkttyper til huddesinfektion og mundesinfektion, bl.a. klorhexidiner til forskellige formål.

 

Håndsprit, sprit og Medi-skrub sæbe er alle produkter, som bruges til at desinficere hænderne eller dele af huden, fx i forbindelse med en operation. Vores klorhexidin creme, pudder og opløsning bruges til at desinficere mindre sår, skrammer og rifter. Derudover har vi flere forskellige produkter til desinfektion af munden, både mundskyllevæsker og dental gel.

 

 

Ekstra plaster på såret

Mange af vores klorhexidinprodukter er ideelle i enhver førstehjælpskasse og perfekte at have med på ferie eller steder, hvor der ikke er adgang til vand og sæbe.

 

Find Klorhexidin på apoteket - læs mere her

 

Pas på skovflåten

Der er højsæson for skovflåter i juni, juli og august. De findes især i bevoksninger med højt græs og høje planter. Får du en flåt på dig, bør den fjernes med det samme for at undgå smitte med borreliose. På apoteket kan du købe en flåtfjerner, så du let kan fjerne flåten.

 

Fjern flåten med et snuptag